ASIGURARI pentru:

vineri, 17 februarie 2012

ASTRA si FLANCO iti ofera reduceri cat casa


Perioada de desfasurare: 15.02.2012 - 15.04.2012
" Reduceri cat casa! Cat a costat prima de asigurare facultativa a locuintei atat ai reducere la produsele din magazinele Flanco” Profitati de promotia ASTRA valabila pentru politele de locuinte si oferiti cat mai multe vouchere clientilor dumneavoastra !
La aceasta Campanie participa toate produsele comercializate in reteaua de magazine Flanco,
Aceasta Campanie nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret in derulare in cadrul magazinelor Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora
In momentul contractarii Asigurarii, Participantii primesc un Voucher de reducere pentru utilizare in magazinele Flanco, egal cu valoarea primei de asigurare

Voucher-ul de reducere poate fi folosit de catre Participant in perioada 15.02.2012 - 30.04.2012 inclusiv, pentru achitarea a maximum 10% din valoarea unei achizitii (facturi) facute in cadrul magazinelor Flanco. Agentul comercial din magazinul Flanco, trebuie anuntat de voucherul Astra Asigurari impreuna cu datele sale personale complete (nume, prenume, CNP, adresa, telefon, e-mail) la momentul efectuarii achizitiei si intocmirii facturii fiscale.

Sursa: Regulamentul Flanco

vineri, 10 februarie 2012

Premii DESTINE

Premiile Brokerilor de Asigurare au fost decernate seara trecuta. Vezi cine sunt castigatorii

 

Premiile XPRIMM pentru contributia la dezvoltarea pietei de brokeraj au fost acordate UNICREDIT Insurance Broker si PORSCHE Insurance.

Castigatori au fost si:

  • CAMPION Broker (Premiul E-Learning)
  • MAXYGO Broker (Premiul XPRIMM Customer-Care)
  • NETRISK Asigura.Ro (Premiul E-COMMERCE)
  • OTTO Broker (Premiul XPRIMM pentru creativitate)
  • DESTINE Broker (Premiul XPRIMM pentru dezvoltare)

 Mai multe detalii aflati pe situl 1asig.ro